JSK Facility Services
Dé ongediertebedstrijding expert in Dordrecht!
 

Ongediertebestrijding Dordrecht

Wanneer u last heeft van ongedierte in huis of in de tuin is dit niet alleen onprettig, maar ongedierte kan ook schade toebrengen aan uw huis of tuin. Mollen halen uw gazon overhoop, houtwormen tasten de houtconstructie aan, muizen en ratten knagen aan uw bekabeling en niemand wil een wespensteek oplopen. Voor effectieve plaagdierbestrijding kunt u bij JSK Facility Services terecht. Ook wanneer u niet precies weet waarmee u te maken heeft kunnen wij u helpen. Wij komen dan langs voor controle om te kijken waar u precies mee zit en kunnen vervolgens het ongedierte bestrijden.
 

Waarom onze Ongediertebestrijders

  • Gecertificeerde medewerkers
  • Goede prijs/kwaliteitsverhouding
  • Resultaatgerichte werkwijze
  • Heldere communicatie en afspraken

Ik had last van een muizenplaag en ben via JSK Facility Services goed geholpen. Ze kwamen binnen 24 uur langs en na goed overleg gingen ze grondig te werk. Nu ben ik volledig van de muizen af.

- Fons Lonten

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Wespen bestrijden

Wespen bestrijden

Heeft u last van wespen in huis of heeft u een wespenplaag in de tuin? Neem dan contact op met JSK Facility Services om en wij komen het wespennest verwijderen.

Wespen bouwen hun nesten voornamelijk op beschutte plaatsen zoals openingen van zolders, spouwmuren en kelders of onder een dakpan. Wanneer u een nest vindt probeer deze dan niet zelf te verwijderen. Als u per ongeluk het nest verstoort kunnen de wespen zeer agressief reageren. Schakel ons daarom in voor vakkundige wespenbestrijding.

Muizen bestrijden

Muizen bestrijden in huis

Wanneer u last heeft van muizen in huis of een heuse muizenplaag in uw bedrijfspand doet u er goed aan een expert in te schakelen om de muizen te bestrijden. Muizen knagen aan meubilair, hout, plastic en kabels, wat zelfs tot brand kan leiden. Ook laten ze uitwerpselen langs de muur achter en bouwen ze nesten op beschutte plaatsen, bijvoorbeeld op zolder of achter een grote machine. Met onze effectieve muizenbestrijding pakken wij het probleem bij de bron aan, in tegenstelling tot de vele doe-het-zelf middelen. Dit zorgt ervoor dat u definitief van muizenoverlast af bent. U kunt ons de gehele dag bellen op 078 - 799 99 04 voor een afspraak.

Ratten bestrijden

Ratten bestrijden Dordrecht

Wanneer u last heeft van ratten in de tuin of ratten in huis kunt u het beste een expert inschakelen. Ratten kunnen uw woning goed beschadigen en bovendien dragen ze vlooien, mijten en teken met zich mee. Bij een enkele muis of rat kunt u zelf bestrijdingsmiddelen halen in de winkel. Heeft u last van meerdere ratten, dan kunt u het beste een ongediertebestrijder inschakelen. Middelen uit de winkel zijn namelijk niet alleen schadelijk voor de rat, maar ook voor uw gezondheid en het milieu. Heeft u last van een rattenplaag, neem dan contact met ons op voor professionele rattenbestrijding.

Mollen bestrijden

Mollen bestrijden

Mollen kunnen veel schade in uw tuin aanrichten. Dit komt doordat zij gangenstelsels onder het oppervlak maken waarbij ze aarde naar buiten werken. Ook knagen zij aan de wortels van bomen en planten, waardoor deze kunnen sterven. Wanneer u last krijgt van mollen in de tuin kunt u het beste zo snel mogelijk een professional inschakelen voor mollenbestrijding. Andere mollen en woelratten gaan anders ook van het gangenstelsel gebruik maken, waardoor deze alsmaar groter wordt en uw gazon of tuin steeds meer verdwijnt.

Kakkerlakken bestrijden

Kakkerlakken bestrijden in huis

Last van een kakkerlakkenplaag of heeft u dit vermoeden doordat u sporen van uitwerpselen of eipakketjes tegenkomt? Bel ons dan direct voor effectieve kakkerlakkenbestrijding, ook wanneer u twijfelt of het wel gaat om kakkerlakken. Wij kunnen dan langskomen voor een controle om het type ongedierte te bepalen en deze alsnog bestrijden. Het zelf bestrijden van een kakkerlak in huis is namelijk erg lastig. Dit omdat ze zich uitstekend kunnen verstoppen, maar ook omdat ze resistent zijn tegen vele bestrijdingsmiddelen.

Houtworm bestrijden

Houtworm bestrijden en boktor bestrijden

Boktorren komen uit de keverfamilie en kunt u herkennen aan de twee grijze vlekken op zijn rug. De boktor veroorzaakt zelf weinig overlast en leeft maar kort, het zijn de larven die voor problemen zorgen. Een houtworm is de larve van een boktor en kan wel 5 tot 12 jaar oud worden. Met hun sterke kaken creëren ze gangen in het hout van ongeveer een halve centimeter breed. Mettertijd kunnen ze de houtconstructie dus ernstig verzwakken. Ziet u gaatjes in de houtconstructie of een boktor uitvliegen, aarzel dan niet een maak afspraak voor effectieve houtwormbestrijding. Wij kunnen de houtworm behandelen zodat deze geen verdere schade aan kan richten.

Bedwantsen bestrijden

Bedwantsen bestrijden

Wordt u ’s ochtends wakker met jeukende, rode bultjes op uw armen en benen? Dan heeft u vermoedelijk te maken met bedwantsen, ook wel bedbugs, wantsen of bedluis genoemd. Deze bloedzuigende beestjes van ongeveer een halve centimeter lang kunnen u meerdere keren steken en planten zich razendsnel voort. Dit zorgt ervoor dat het zelf wantsen bestrijden in huis een haast onmogelijke opgave is. Bedwantsen bestrijden wij snel & effectief in Dordrecht. U kunt contact met ons leggen via ons contactformulier of bellen met 078 - 799 99 04.

Vlooien bestrijden

Vlooien bestrijden in huis

Vlooien kunnen makkelijk uw huis binnenkomen. Meestal worden ze meegebracht door huisdieren als een hond of kat, maar ze kunnen ook op uw kleren meeliften naar huis. Voor u het weet reizen ze echter niet alleen met uw huisdier mee, maar zitten ze ook in uw gordijnen en beddengoed. Voor vakkundige vlooienbestrijding is het niet alleen zaak om uw huisdier te ontvlooien, maar ook om uw hele huis van vlooien te ontdoen. JSK Facility Services bestrijd de vlooienplaag in huis effectief, waardoor u hier niet langer last van zult hebben.

Insectenbestrijding

Insectenbestrijding Dordrecht

Heeft u een overvloed aan insecten in huis en wilt u graag van deze beestjes af? Neem dan contact op met JSK Facility Services. Of u nu last heeft van muggen, vliegen, mieren of zilvervisjes, wij bieden de juiste oplossing. Wij houden namelijk rekening met de leefwijze van de insecten en de oorzaak van de insectenplaag in huis. Ook bieden wij u advies zodat een nieuwe plaag in de toekomst voorkomen kan worden. Insecten verdelgen doen wij snel & effectief in Dordrecht. Bel ons direct voor een afspraak op 078 - 799 99 04.

Contactgegevens

  • JSK Facility Services
    Regio Dordrecht

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u direct een afspraak maken met één van onze ongediertebestrijders.
Zij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken voor de door u opgegeven voorkeursdata.

shortcodeCommand = [bono_appointment adwords=1047662188 sbsite_id=4527]